Har du funderingar kring vad vi gör? Vill du hjälpa till med någon aktivitet? Vill ni hjälpa barn i Piteå genom att sponsra vår verksamhet? Kanske har du ett konkret förslag på någon aktivitet som du tycker Lilla Hjärtat bör stödja? Hör gärna av dig! Beroende av vad du har för ärende till Lilla Hjärtat så är det olika personer du kontaktar. För att komma i kontakt med rätt person inom Lilla Hjärtat så kolla rubrikerna nedan. Det är en ideell förening där vi alla har ordinarie arbeten, därför kan det ibland ta lite tid innan du får svar. 


Engagera dig!
Lilla Hjärtat har en engagemangsgrupp bestående av medlemmar i föreningen som hjälper till vid olika aktiviteter. Det ordnas trivselkvällar där vi berättar om hur man kan engagera sig och vad det innebär. Oavsett om du vill baka en kaka till en av aktiviteterna eller om du vill engagera dig mer kontinuerligt så är du hjärtligt välkommen. Ansvarig är Hanna Wimander, skicka henne ett intressemail så berättar hon mer om vad som är på gång.

engagemang@lillahjartatipitea.se

 

Intresserad av information?
Är du intresserad av mer information om föreningen? Vill ni kanske att vi ska komma och berätta mer om föreningen och vår verksamhet? Hör av dig till Mia Berglund Ahlstrand

Styrelse@lillahjartatipitea.se

 

Medlemskap
Har du frågor angående ditt medlemskap så kontaktar du Ann-Louise Keskitalo. Hon tar emot alla medlemsansökningar och sköter all medlemsregistrering.

medlem@lillahjartatipitea.se

 

Aktiviteter
Har du frågor eller förslag på en aktivitet som du tycker Lilla Hjärtat borde anordna eller engagera sig i? Hör av dig till Mia Ahlstrand som ansvarar för föreningens aktiviteter.

Styrelse@lillahjartatipitea.se


Stipendier och ansökningar

Har du förslag eller tips på möjligheter för Lilla Hjärtat genom stipendier eller andra ansökningar så skicka ett mail till Lina Danielsson. Observera att Lilla Hjärtat inte delar ut några stipendier. Lilla Hjärtat ger inte ut några individuella bidrag till privatpersoner.

stipendie@lillahjartatipitea.se

Sponsring

Är ni intresserade av att sponsra föreningen Lilla Hjärtat? Kontakta Pernilla Kaarle för att tala om sponsring.

sponsring@lillahjartatipitea.se

 

Ekonomi
Det är Linda Ericsson som är ekonomiansvarig för Lilla Hjärtat. Kontakta henne om du har frågor angående ekonomi.

ekonomi@lillahjartatipitea.se

 

Styrelse och övriga frågor
Har du en fråga som inte faller in under någon av ovanstående rubriker eller något du vill ta upp med styrelsen? Skicka ett mail till Johanna Appelros.

info@lillahjartatipitea.se

 

Kontakta Lilla Hjärtat via Facebook klicka här

Organisationsnummer: 802471-1254

Bankgironummer: 169-2201

Swishnummer: 123 579 21 89

 

 

Telegram vid begravning
Önskar ni uppmärksamma Lilla Hjärtat i samband med begravning så gör ni enligt följande:

  1. Hämta mall “Brev Telegram -begravning”
  2. Fyll i uppgifter där XX är markerat alternativt skriv en egen text till mottagaren
  3. Skriv ut alternativt spara filen i pdf-format
  4. Vid telegram till begravning lämnas utskriven kopia direkt till begravningsbyrå alternativt mejlas filen till:Fonus begravningsbyrå i Piteå: pitea@fonus.sePiteå Begravningsbyrå: info@piteabegravningsbyra.se
  5. Swisha valfritt belopp till föreningen Lilla Hjärtat i Piteås nr: 123 579 21 89 alternativt betala in till bankgironummer: 169-2201. Märk din inbetalning med ”Gåva”

Brev Telegram – begravning