Börja hemma på den egna bakgården…

Företagsansvar är på agendan
Vi behöver inte debattera huruvida företag som tar socialt ansvar drar kommersiella fördelar av det genom att skapa starkare relationer till viktiga intressenter såsom kunder, medarbetare, lokalsamhälle och investerare. Huruvida de anses få en ökad trovärdighet eller ett starkare varumärke.

Vi vill istället lyfta den moraliska reflektionen och de inneboende värdena i att bemöta andra på ett gott sätt. Att ta ställning till vem man vill vara, som företag, organisation och som individ. Det handlar om anseende.
Företagsansvarets goda handlingar görs för att det är rätt sak att göra, oavsett vilka argument som rättfärdigar ansvarstagandet.

…gräv där du står! Det handlar om att vara med lokalt i Piteå. Att skapa en positiv känsla genom att i samarbete med Lilla Hjärtat se en möjlighet att påverka och vara delaktig, att bidra till att skapa hopp och göra skillnad för behövande barnfamiljer i Piteå.

Vi i Lilla Hjärtat lovar att göra allt vi kan för att förvalta och vårda förtroendet på bästa sätt. Vi hoppas att Ni precis som vi ser denna samverkan som ett koncept där de tydligaste vinnarna är det viktigaste vi har- barnen.

Ni vill väl vara med?

  1. Fyll i formuläret nedan. Du väljer ett företagsmedlemskap för 200 kr och uppåt (valfri summa). Medlemskapet avser 1 januari – 31 december.
  2. Medlemsavgiften kommer att faktureras. Fakturan skickas via mail.

När fakturan är betald skickas ett fint medlemsbevis till företagets brevlåda. Under året kommer företaget få nyhetsbrev via den mailadress du angivit.