Det finns ett folk av en särskild sort

Vet du hur viktig du är? Vi vet. Vi vet att det är tack vare dig och andra generösa samarbetspartners som vi kan göra skillnad i Piteå. Våra förhoppningar är att du med ditt medlemskap vill bidra med stöd till behövande barnfamiljer lokalt i Piteå.

Medlemskapet innebär att du själv bestämmer i vilken utsträckning du har möjlighet att engagera dig. Du kan välja att stötta som passiv medlem, men du är också varmt välkommen att vara med och långsiktigt utveckla vår verksamhet eller att engagera dig vid en enskild aktivitet.

Tillsammans bidrar vi till att skapa mer glädje och en något mer guldkantad barndom för några av våra bäst behövande barn i Piteå.

  1. Fyll i formuläret nedan. Du väljer ett personligt medlemskap för 100 kr eller ett familjemedlemskap för 200 kr.
    Medlemskapet avser 1 januari – 31 december.
  2. Betalning: Du har två val, antagligen Swishar du över pengarna eller så betalar du via din bank.

Swish-nummer: 123 579 21 89
Skriv “Medlem” samt ditt namn och personnummer (6 siffror).

Betalning via din bank: Efter du fyllt i formuläret och skickat iväg det får du ett svarsmail med information om hur du betalar in medlemsavgiften via din bank. När medlemsavgiften är inbetald så får du ett fint medlemsbevis hemskickat i brevlådan. Under året kommer du sedan få nyhetsbrev via den mailadress som du angivit.

photo-border image

2023 års medlemsbevis

Jessica Larsson, Oh My, har gjort 2023 års medlemsbevis

Beskrivning av illustrationen:

I år firar vi 10 år! De tre händerna symboliserar samhörighet och en hjälpande hand. De olika hjärtana i illustrationen symboliserar de många goda människor som är en del av lilla hjärtat. Illustrationen har en glädjefull och lekfull stil som får oss att minnas att vi gör det här för dem, barnen.

Vill du förnya ditt medlemskap?

Vi är glada att du vill förnya ditt medlemskap. Lilla Hjärtats medlemmar är viktiga för föreningen!

Du väljer ett personligt medlemskap för 100 kr eller ett familjemedlemskap för 200 kr. Medlemskapet avser 1 januari – 31 december 2022.

Betalning: Du har två val, antagligen Swishar du över pengarna eller så betalar du via din bank.

Swish-nummer: 123 579 21 89
Skriv “Medlem” samt ditt namn och personnummer (6 siffror).

Betalning via din bank:
Betala in till bankgironummer: 169-2201.
Skriv ditt personnummer i meddelandefältet (6 siffror).

När medlemsavgiften är inbetald så får du ett fint medlemsbevis hemskickat i brevlådan. Under året kommer du sedan få nyhetsbrev via den e-postadress som du angivit.

Blue heart