Lilla hjärtat på Nolia Helhet

Det bjöds på strålande höstväder när Lilla Hjärtat var på mässan Nolia Helhet. Fastän mässan var inomhus på Piteå Havsbad kunde mässbesökarna njuta av strålande sol som sken in genom stora panoramafönster samt en havsutsikt som inte går av för hackor.

Många intresserade kom förbi Lilla Hjärtats monter och det gavs tillfälle för intressanta möten och goda möjligheter att berätta både om Lilla Hjärtat och Norrmejerier stipendiet. Från en av scenerna presenterade ordförande Mia Ahlstrand Lilla Hjärtat och berättade kort om verksamheten.

Lilla Hjärtat anordnade ett fikalotteri med hembakat fika som var mycket uppskattat och bjöd på godis sponsrat av Ica Ankaret.  Ett stort tack för er generositet!

Vilken trevlig mässa med så många glada och nyfikna mässbesökare. Huvudsakligen kvinnor, unga och lite äldre i skönt samförstånd. Helhetsmässan bjöd på föreläsningar, shower och prova-på-möjligheter i en lyxig miljö med kristallkronor i taket.

Vilken trevlig mässa. Ett stort tack till Nolia för att ni stödjer Lilla Hjärtat!

Den här charmiga flickan och hennes mamma köpte fem lotter i fikalotteriet. Det blev vinst på tre av lotterna och såklart lyckliga miner! Både mamma och dotter var nöjda med att stödja Lilla Hjärtat genom att köpa lotter.

 

<