Stormyrberget 2015

Categories: Nyheter

Bus, glädje och integration stod i fokus då Stormyrbergets Lantgård öppnade gården för årets Lilla Hjärtat arrangemang. Det skedde i samarbete med Flyktingmottagningen, Socialtjänsten och Stormyrberget. Norbergs buss med Stig som chaufför transporterade i år, likväl som tidigare år, bekvämt och säkert besökarna till gården.

Sol ute och sol i sinne hos alla besökarna som bjöds på rundtur på gården, äggplockning, hästridning, skattjakt och en tur med traktorsläpet.

Med tanke på hur populära gårdens leksakstraktor med släp var under hela dagen, så var det föga förvånande när en av killarna förväntansfullt frågade ”blir det en traktortur med en RIKTIG traktor”. Mycket nöjd kunde han sedan konstatera att det VAR en riktig traktor. Släpet var proppfullt när traktorn lämnade gården under höga glädjetjut från passagerarna.

Stormyrberget, med Maria i spetsen, var toppen i vanlig ordning! Fina med alla besökare och vi bjöds på god mat och gott fika. Förmiddagsfika och mellis hann vi också med under dagen och aptiten och humöret hölls på topp.

Lilla Hjärtat Björnen och Lilla Hjärtat Elefanten kom förbi och hälsade på i vanlig ordning. De delade ut små, gosiga nallar till alla barnen som Odd Fellow i Piteå skänkt och varsitt paket russin. Björnen och Elefanten fick många, många kramar, ”high-fives” och ett och annat tjuvnyp. En fin avslutning på en fin dag.

DSC00160 DSC00220 DSC00211 DSC00200DSC00198 DSC00177 DSC00162 DSC00222 DSC00220