Jag tycker att Lilla hjärtat gör ett fantastiskt jobb och det känns självklart  hedrande att få göra 2018 års medlemsbevis.

Mina tankar kring uppdraget:
– I förgrunden  ett varmt  hjärta fyllt med sånt varenda unge borde få  känna som en självklarhet –  Trygghet, mys, glädje, gemenskap och busoch bakgrunden som en kall grå himmel. Hjärtat har jag tänkt, står för aktiviteterna och omtanken – föreningens arbete för barnen och deras familjer. I bakgrunden den kalla grå vardagen, som den kan kännas.

Jag har använt mig av blandteknik när jag gjort bilden. Akvarell och sedan ett monterat collage på det.

/Sara Berggren
oktober 2017

medlemsbevis 2018

Sara målar i akryl som hon ofta kombinerar med andra material som tyg, papper, foton och annat. Tillsammans bildar det en fusion av färger. Collage i lager med texturer, färg och texter. Hennes alster präglas av experimentiell nyfikenhet. Kontrastrikt med oväntade detaljer. Läs mer på www.signedbysara.se

sara berggren