Så här ser 2017 års medlemsbevis ut!

Categories: Nyheter

2017 års medlemsbevis görs av Anton Stenvall. Han är Illustratör och AD på det Digitala Produktionsbolaget More i Piteå.  Så här säger han om sina tankar kring Lilla Hjärtats medlemsbevis 2017.

antonDet kändes kul och hedrande att ta sig an det här uppdraget.
Det var inte svårt att komma på någonting att teckna. Jag valde att jobba digitalt i photoshop med en målande teknik för det funkade bäst i detta fall när jag ville åt ett visst ljus och en viss stämning.

Känslan som jag vill förmedla är värmen och tryggheten för barn kring Lilla Hjärtat. Natten och mörkret symboliserar världen runt omkring som kanske inte alltid är så trygg. Ett gammalt tidlöst träd som skydd för hjärtat och barnen, paketerade ihop det fint och gav bilden en lite sagolik stämning. Barnen som det handlar om är som barn är mest -nyfikna och lekfulla.”

/Anton Stenvall
November 2016

De sista tio åren har Anton jobbat som illustratör och AD på det Digitala Produktionsbolaget More i Piteå. Före det arbetade han som frilansande illustratör i nära tre år. Han kommer från Rosvik men är nu mera bosatt i Piteå med fru, 3 barn och två hundar. I sin yrkesroll så är hans huvudsakliga uppgift att teckna. Han får väldigt varierande uppdrag och försöker anpassa stil och manér efter kundens behov. Uppdragen kommer i huvudsak från reklambyråer och riktar sig för det mesta mot digitala kampanjer och reklamfilm.

Ofta är uppdragen konceptrelaterade men innefattar även färdiga illustrationer. Anton har en gedigen varumärkesbank bland sina kunder: Coca Cola Zero, The Hobbit, Disneyland, Skellefeå AIK, Volvo reklamfilmer, Renen Reine, Google, Lego, Comhem m.fl.

Läs mer om Anton Stenvall och det Digitala Produktionsbolaget More

a5
Lilla Hjärtats medlemsbevis 2017