Lilla Hjärtat på Julskyltningen söndagen 30 november

I år kommer Lilla Hjärtat att vara på tre platser under julskyltningen. Vi kommer att inleda vår julaktivitet, en insamling tillsammans med ICA Kvantum. Vi kommer också att vara på Gallerian för att klä granen och visa upp 2015 års medlemsbevis. Naturligtvis kommer vi även vara på Byxtorget med glögg, gofika och vårt populära fikalotteri.

logotype jul med LH

ICA Kvantum kl 12-15
Denna julen så inleder Lilla Hjärtat och ICA Kvantum Piteå ett nytt samarbete tillsammans med alla Pitebor som vill vara med och stötta. Slå in lite julefrid och medmänsklighet i jul! Barn och barnfamiljer från Lilla Hjärtats kanaler får en kasse med julmat och ett presentkort till en julklapp till varje barn. Vill du vara med och stötta så kan du köpa en matcheck (från 100 kr) eller ett presentkort (200 kr). Vi ser sedan till att det kommer fram till barnfamiljerna innan jul.
Du köper matcheckar och presentkort till barnfamiljer på plats. Det finns även möjlighet att lösa medlemskap i Lilla Hjärtat. Vi bjuder på glögg och julstämning.

Byxtorget kl 12-16
I år igen så står Lilla Hjärtat på Byxtorget och säljer glögg och julfika. Vi kommer också att ha vårt populära fikalotteri! Kom och få lite julstämning hos Lilla Hjärtat på torget. Du har också möjlighet att lösa medlemskap i Lilla Hjärtat.

Gallerian kl 12-16
Lilla Hjärtat har i år fått det fina förtroendet att klä Gallerians julgran! För att förvalta förtroendet på bästa sätt så bjuder vi in alla barn att komma och hjälpa oss med detta på julskyltningen. Ta med barnen och kom och tillverka julgransdekorationer. Under dagen kommer vi också släppa 2015 års medlemsbevis! Varje år så gör en lokal illustratör eller konstnär Lilla Hjärtats medlemsbevis. Vi är mycket stolta att berätta att 2015 års medlemsbevis görs av Isabelle Norman Sällström, mer känd som Isa Form. Du kan lösa medlemskap på plats, 100 kr för ett personligt medlemskap och 200 kr för ett familjemedlemskap. Som medlem i Lilla Hjärtat stödjer du föreningens syfte och de aktiviteter vi hittar på för barn och barnfamiljer i Piteå. Under dagen blir det även information om föreningen och andra överraskningar!

Lilla Hjärtat vill önska alla en fin inledning på juletiden –hoppas vi ses på julskyltningen.

 

 

Varmt välkomna!