Börja hemma på den egna bakgården…

Företagsansvar är på agendan.

Vi behöver inte debattera huruvida företag som tar socialt ansvar drar kommersiella fördelar av det genom att skapa starkare relationer till viktiga intressenter såsom kunder, medarbetare, lokalsamhälle och investerare. Huruvida de anses få en ökad trovärdighet eller ett starkare varumärke.

Vi vill istället lyfta den moraliska reflektionen och de inneboende värdena i att bemöta andra på ett gott sätt. Att ta ställning till vem man vill vara, som företag, organisation och som individ. Det handlar om anseende.

Företagsansvarets goda handlingar görs för att det är rätt sak att göra, oavsett vilka argument som rättfärdigar ansvarstagandet.

 

…gräv där du står!

Det handlar om att vara med lokalt i Piteå. Att skapa en positiv känsla genom att i samarbete med Lilla Hjärtat se en möjlighet att påverka och vara delaktig, att bidra till att skapa hopp och göra skillnad för behövande barnfamiljer i Piteå.

Vi i Lilla Hjärtat lovar att göra allt vi kan för att förvalta och vårda förtroendet på bästa sätt. Vi hoppas att Ni precis som vi ser denna samverkan som ett koncept där de tydligaste vinnarna är det viktigaste vi har- barnen.

Ni vill väl vara med?

 

Företagsmedlemskap

Även företag kan bli medlemmar i Lilla Hjärtat. Att bli medlem som företag i föreningen är ett sätt att stötta Lilla Hjärtats målsättning. Medlemskapet är passivt. Det innebär att man som företagsmedlem får löpande information om Lilla Hjärtat, men att man inte har någon rösträtt (exempelvis vid årsmöte). Medlemsavgiften för företag är valfri (från 200 kr per år).

Klicka för får att lösa företagsmedlemskap

 

Det finns olika sätt att sponsra verksamheten. Vi berättar gärna mer!
Verksamheten bygger på att vi alla engagerar oss -skicka oss ett mail så kontaktar vi er.

Kontakt: sponsring@lillahjartatipitea.se

 

Gåva till föreningen Lilla Hjärtat

  1. Hämta mall “Brev Telegram -begravning”
  2. Fyll i uppgifter där XX är markerat alternativt skriv en egen text till mottagaren

  3. Skriv ut alternativt spara filen i pdf-format

  4. Vid telegram till begravning lämnas utskriven kopia direkt till begravningsbyrå alternativt mejlas filen till:

    Fonus begravningsbyrå i Piteå: pitea@fonus.se

    Piteå Begravningsbyrå: info@piteabegravningsbyra.se

  5. Swisha valfritt belopp till föreningen Lilla Hjärtat i Piteås nr: 123 579 21 89 alternativt betala in till bankgironummer: 169-2201. Märk din inbetalning med ”Gåva”

Brev Telegram – begravning