Härligt engagemang hos Lilla Hjärtat

Categories: Nyheter

årsmöte 2017En näst intill fulltalig styrelse och medlemmar i föreningen träffades för att ta del av aktiviteter och höra mer kring tankarna bakom föreningens verksamhet när Lilla Hjärtat höll årsmöte på Piteå Stadshotell den 28 mars.

Ledamöterna Lina Danielsson, Hanna Wimander och Pernilla Kaarle valdes om på två år och ordförande Mia Berglund Ahlstrand fick förnyat förtroende. I styrelsen sitter även Ann-Louise Keskitalo, Linda Eriksson och Johanna Appelros. Flera av kommande aktiviteter presenterades och kvällen gav också tillfälle att diskutera hur Lilla Hjärtats värdegrund genomsyrar allt som görs. Värdighet, gemenskap och glädje är ledorden som styr alla aktiviteter och allt jobb som läggs ner bakom kulisserna. Det diskuterades om värdet i att göra gott för någon annan, men även vikten av att ha roligt tillsammans när man jobbar ideellt. Hela Lilla Hjärtats verksamhet bygger på en stöttande gemenskap där medlemmar är välkomna att hjälpa till när tid finns.
Mötet röstade igenom en stadgeförändring som tydliggör antalet styrelsemedlemmar och styrelsen informerade om de aktiviteter som är planerade för året. Bland annat kommer Lilla Hjärtat åter att anordna det populära julfirandet på Piteå Golfklubb samt julinsamling till matkassar och julklappar till barnfamiljer.
Efter mötets formella del så bjöds det på fika och en närmare presentation av några aktiviteter som genomförts under året, läger i Jäkkvikk, Lilla Hjärtats Barnkarneval samt Julinsamling tillsammans med ICA Kvantum.

årsmöte 2017