Slå in lite julefrid och medmänsklighet i jul!

Skänk en julklapp eller bidra med en matkasse – Ett samarbete mellan Lilla Hjärtat och ICA Kvantum

 

Julen

Ro och frid. En härlig tid för mys och inre glädje över att samla nära och kära. Tid att njuta, äta gott och återhämta sig. Alla kan vi kanske uppleva att julen består av olika ingredienser men gemensamt är att vi önskar fira en jul i glädjens tecken. Men i familjer med små marginaler kan julen vara en tung högtid.

Samarbete

Lilla Hjärtat & ICA Kvantum initierar ett samarbete kring en julinsamling för familjer i behov av lite extra omtanke och bjuder tillsammans in piteborna till att aktivt vara med och bidra. Vår gemensamma förhoppning med denna aktivitet är att engagera så många personer som möjligt. Genom Lilla Hjärtats kanaler hittar detta stöd fram till de som bäst behöver det och aktiviteten syftar till att skapa julefrid hos de som mottar gåvorna.

Insamling

 

En kasse julmat till varje familj och en julklapp till varje barn.
Hjälp till att sprida julefrid och medmänsklighet till barnfamiljer i Piteå. Särskilt i juletid finns det ett behov av lite extra omtanke, ofta närmare än vi tror. Varje familj får en matkasse till ett värde på ca 500 kr och presentkort till varje barn på 200 kr.  Julgåvorna går ut genom Lilla Hjärtats kanaler till barnfamiljer med små marginaler


Bidrag till matkasse från 100 kr

Bidrag till julklapp från 100 kr

Du kan köpa matcheck och presentkort på ICA Kvantum t.o.m 18 december i alla kassor.

Du kan även swisha över en betalning eller sätta in på vårt bankgiro.
Swish-nummer: 123 579 21 89

Bankgironummer: 169-2201
Märk betalningen med:
Ditt namn, jul 2014, mat

Ditt namn, jul 2014, julklapp

 

Utdelning

Måndagen 22 december sker utdelning av matkassar fulladdade med julens godsaker. Varje familj får en matkasse till ett värde på ca 500 kr och presentkort till varje barn på 200 kr.  Julmaten och presentkorten till julklappar delas ut till de sedan tidigare registrerade och intresserade familjerna i Lilla Hjärtats målgrupp.
Eventuellt överskott från insamlingen går till Lilla Hjärtats framtida verksamhet.

Lilla Hjärtat och ICA Kvantum hoppas att många vill medverka för att låta fler få förutsättningar för en fin jul genom att ge en liten gåva och visa ett stort hjärta!

 

logotype jul med LHica kvantum