Årsmöte med Lilla Hjärtat

Categories: Nyheter

Lilla Hjärtat höll årsmöte på Pensionatet den 11 mars. Mötet inleddes med att ordförande Mia Berglund Ahlstrand hälsade deltagarna välkomna.

Ett 20-tal medlemmar deltog i årsmötet. Ledamöterna Siv Berglund, Lina Danielsson och Pernilla Kaarle valdes om på två år. Ordförande Mia Berglund Ahlstrand fick förnyat förtroende. I styrelsen sitter även Linda Ericsson, Ann-Louise Keskitalo och Hanna Wimander. Det innebär att hela styrelsen sitter intakt även under 2015.

Mötet röstade igenom en stadgeförändring som innebär att företag kan bli medlemmar i föreningen. Medlemsavgiften för företag blir valfritt belopp (minst 200 kr) per år. Styrelsen informerade om de aktiviteter som är planerade för året. Bland annat en medlemsträff den 22 april samt att Lilla Hjärtats Barnkarneval blir på Sveriges nationaldag, lördagen den 6 juni. Denna julen så kommer Lilla Hjärtat återuppta det populära julfirandet på Piteå Golfklubb.

Efter mötets formella del så bjöds det på fika och en närmare presentation av några aktiviteter som genomförts under året, Bondgårdsdag på Stormyrbergets Lantgård, Lilla Hjärtats Barnkarneval och Julinsamling tillsammans med ICA Kvantum.

2015-03-10 19.55.11