2018 års medlemskap

Categories: Nyheter

Det är dags att förnya medlemskapet i Lilla Hjärtat -och samtidigt vill vi hälsa nya medlemmar välkomna!
Läs mer via länken om medlemskap i föreningen -vad det innebär samt hur du blir medlem eller förnyar ditt medlemskap.

Läs mer om medlemskap

2018 års medlemsbevis görs av Sara Berggren som arbetar under namnet signedbysara.

medlemsbevis 2018

Så här säger Sara om medlemsbeviset:

“Jag tycker att Lilla hjärtat gör ett fantastiskt jobb och det känns självklart  hedrande att få göra 2018 års medlemsbevis.

Mina tankar kring uppdraget:
– I förgrunden  ett varmt  hjärta fyllt med sånt varenda unge borde få  känna som en självklarhet –  Trygghet, mys, glädje, gemenskap och busoch bakgrunden som en kall grå himmel. Hjärtat har jag tänkt, står för aktiviteterna och omtanken – föreningens arbete för barnen och deras familjer. I bakgrunden den kalla grå vardagen, som den kan kännas.

Jag har använt mig av blandteknik när jag gjort bilden. Akvarell och sedan ett monterat collage på det.”

Sara Berggren
oktober 2017